Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Ügyfelünk egy budapesti pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég. Főként adókezelési szolgáltatásokat nyújtanak Magyarországon működő külföldi cégek számára. Azért léptek velünk kapcsolatba, mert egy új webalkalmazásra volt szükségük, mely segít nekik ügyfeleik adóbevallásait kezelni.

A projekt

A projekthez tartozott egy új MVP (leggyorsabban elkészíthető első működő szoftver prototípus) webalkalmazás kifejlesztése, mely a későbbi iterációk során egy önálló szoftver termékké fejlődik majd. Ügyfelünk a lehető leggyorsabban ki akarta fejleszteni az MVP-t, hogy mihamarabb elkezdhesse a felhasználói visszajelzések gyűjtését. E projekten dolgozó csapatunk két full-stack webfejlesztőből, két minőségbiztosítási tesztelőből és egy projekt koordinátorból állt.

A megoldás

Az első élő verziót már két hónap után kiadtuk. Az alkalmazás fő funkciói közé tartozik az adott adóperiódushoz kapcsolódó számlák automatikus kategorizálása típusonként, illetve a típusok indexszámainak külön történő kiszámítása. A "számlafeltérképező" funkció segítségével a felhasználók lefordíthatják a külföldi számlák kategóriáit magyarországi megfelelőikre.

Ügyfelünk fejlődése

Folyamataik webalkalmazás segítségével történő automatizálásával ügyfelünk nagy mértékben növelni tudja teljesítőképességét, és jelentősen gyorsabban növelheti vállalkozását. Ügyfelünk még a korai felhasználói visszajelzések begyűjtésén dolgozik. Ezzel az értékes információval működő készterméket tudnak majd létrehozni a későbbi iterációk során, mely tökéletesen megfelel a felhasználói igényeknek.

További munkáink