Felhasznált technológiák

  • no imgJAVA
  • no img Spring
  • no imgANGULARJS

Az ügyfél

Ügyfelünk egy budapesti központú pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég. Adókezelési szolgáltatásokat nyújtanak Magyarországon működő külföldi cégeknek. E cég azért lépett velünk kapcsolatba, mert egy új webalkalmazásra volt szükségük, mely segít nekik ügyfeleik adóbevallásait kezelni.

A projekt

A projekthez tartozott egy új MVP (leggyorsabban elkészíthető első működő szoftver prototípus) webalkalmazás kifejlesztése, mely a későbbi iterációk során egy önálló szoftvertermékké fejlődik majd. Ügyfelünk a lehető leggyorsabban be akarta fejezni az MVP kifejlesztését, hogy mihamarabb elkezdhesse a felhasználói visszajelzések gyűjtését. E projekten dolgozó csapatunk két full-stack webfejlesztőből, két minőségbiztosítási tesztelőből és egy projektkoordinátorból állt.

A megoldás

Az első élő verziót már két hónap után kiadtuk. Az alkalmazás fő funkciói közé tartozik az adott adóperiódushoz kapcsolódó számlák automatikus kategorizálása típusonként, illetve a típusok indexszámainak külön történő kiszámítása. A számlatérképező funkció segítségével a felhasználók „lefordíthatják” a külföldi számlák kategóriáit magyarországi megfelelőikre.

Ügyfelünk fejlődése

E folyamatok webalkalmazás segítségével történő automatizálásával ügyfelünk nagy mértékben növelni tudja teljesítőképességét és jelentősen gyorsabban skálázhatja vállalkozását. Ügyfelünk még a korai felhasználói visszajelzések begyűjtésén dolgozik. Ezzel az értékes információval működő készterméket tudnak majd létrehozni a későbbi iterációk során, mely tökéletesen megfelel a felhasználói igényeknek.

További munkáink