Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Ügyfelünk egy nemzetközi biotechnológiai cég, amely a gyógyszeripar számára kínál termékeket és szolgáltatásokat. A vállalat folymatosan bővíti termékkínálatát. Évente 10-20 új megoldást dobnak piacra, melyek a legújabb gyógyszerészeti kutatások eredményei és a globális gyógyszeripari szükségletek alapján készülnek el.
We were looking for software development companies and had a chat with four, then properly interviewed RabIT and one other. We chose RabIT because they were more flexible, easy to understand, and more transparent than the others. the client

A projekt

Hogy hatékonyan tudja kezelni a kutatási és fejlesztési tevékenységekből származó adatokat, ügyfelünknek egyedi vállalatirányítási szoftverrendszert kellett kifejlesztenie. A projekt fő célja egy új rendszer létrehozása volt laboratórium folyamatok automatizálására. Egyrészt alkalmasnak kellett lennie nagy mennyiségű adat tárolására és feldolgozására, másrészt pedig könnyen integrálhatónak új laborok számára is. Az ügyfél számára a rugalmasság, valamint a nyílt és érthető kommunikáció voltak a legfontosabb szempontok.
The team delivered an excellent platform that effectively addressed the company’s requirements. They did thorough research and were invested in the project at all times, while communicating well and managing the work smoothly through Asana. the client

A megoldás

A szoftver biotechnológiai kutatócsapatoknak segít hatékonyan megszervezni, dokumentálni és menedzselni a különböző projekteket. Az új rendszer kifejlesztésével célunk volt növelni a vállalat kutatási tevékenységének hatékonyságát és skálázhatóságát. Gyorsan telepíthető és integrálható újonnan létesített laborokban is a világ minden táján, ezzel is lehetővé téve ügyfelünk számára a gyorsabb növekedést. A visszajelzések alapján a megoldás eddig tökéletesen működik, és csapatunknak sikerült megfelelni a magas minőségbeli elvárásoknak.
The quality is really great. They really got deep into the topic of our work in order to understand it properly. So far, the program we received from them is working perfectly.

TELJES ÉRTÉKELÉS MEGTEKINTÉSE

the client

További munkáink