Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Az ügyfél egy kanadai egészségügyi vállalkozás, melynek ügyfelei főként orvosok és egészségügyi intézmények. Egy korábbi projekten már éveken át dolgoztak velünk, mielőtt egy új kéréssel kerestek meg. Egy új online piacteret akartak létre hozni, ami egyben közösségi oldalként is működik kisvállalatok és szakértők számára az egészségügyi iparon belül.

A projekt

A projekt magában foglalt full-stack szoftverfejlesztést, tervezést és UX (user experience) design-t. A nagykereskedelmi platformot a nulláról kellett felépiteni. Úgy kellett megtervezni, hogy közösségi oldalként is működjön, amely lehetővé teszi a kissebb vásárlóerővel rendelkező cégek számára, hogy csoportokat alakíthassanak ki. Meg tudják osztani gondolataikat és tapasztalataikat a legjobb gyártókkal kapcsolatban, valamint jelentősen jobb árakat és feltételeket érhetnek el, mivel nagyobb mennyiségben tudnak rendelni.

A megoldás

A weboldal élő verziója alapvetően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csoportokat hozzanak létre és egészségügyi termékeket vásároljanak a legkedvezőbb áron. Egészségügyi szervezetek és orvosok kaphatnak így csoportos kedvezményeket ha együtt vásárolnak a jól bevált nagykereskedőktől.

A felhasználók létre hozhatják saját csoportjaikat és begyűjthetik a szükséges információkat, kiválaszthatják a kivánt mennyiséget és utána lehetőségük van meghivni a szállitókat is a platformra, hogy megtárgyalják a vásárlás feltételeit. A csoport tulajdonosok létre tudják hozni és le tudják zárni a saját aukcióikat, miután minden tag elfogadta a feltételeket.

Ügyfelünk fejlődése

Új megoldásuk az orvosi eszközök beszerzésére lehetővé tette ügyfelünk számára, hogy betörjön az orvosi nagykereskedelem iparágába is. Napjainkban a saveplex.com egy jól működő, reszponzív online platform, amely képes együtt növekedni az ügyfelek szükségleteivel.

Az orvosi nagykereskedelem újítójaként, ügyfelünknek lehetősége van egyedülálló módon elérni a vásárlók szélesebb körét. Ezzel sikerült erős versenyelőnyt szerezni a piacon, ami méginkább elősegíti majd a cég növekedését a jövőben.

További munkáink