Felhasznált technológiák

  • no imgJAVA
  • no imgANGULARJS
  • no img Spring

Az ügyfél

Az ügyfél egy egészségügyi vállalkozás Kanadából, melynek fő ügyfelei orvosok és egészségügyi intézmények. Egy korábbi projekten már dolgoztak együtt igazgatónkkal 6 évig, mielőtt egy új kéréssel kerestek meg minket. Egy új online piacteret akartak létre hozni, ami egyben közösségi oldalként is működik kisvállalatok és szakértők számára az egészségügyi iparon belül.

A projekt

A projekt magában foglalt full stack szoftverfejlesztést, tervezést és UX (user experience) design-t. A nagykereskedelmi platformot a nulláról kellett felépiteni. Továbbá, úgy kellett megtervezni a piacteret, hogy közösségi oldalként is működjön, amely elérhetővé teszi a kisvállalatok és vásárlók számára hogy összefoghassanak, és meg tudják osztani ötleteiket, gondolataikat és tapasztalataikat a legjobb gyártókról, valamint, hogy a legjobb árakat és feltételeket érhessék el.

A megoldás

A weboldal élő verziója alapvetően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csoportokat hozzanak létre és egészségügyi termékeket vásároljanak a legkedvezőbb áron. Egészségügyi szervezetek és orvosok kaphatnak így csoportos kedvezményeket ha ők is együtt vásárolnak a jól bevált nagykereskedőktől.

A felhasználók létre hozhatják saját csoportjaikat és begyűjthetik a szükséges információkat, kiválaszthatják a kivánt mennyiséget és utána lehetőségük van meghivni a szállitókat is a platformra, hogy megvitassák a vásárlási feltételeket. A csoport tulajdonosok létre tudják hozni és le tudják zárni a saját aukcióikat, miután minden tag elfogadta a feltételeket.

Ügyfelünk fejlődése

Egy teljesen új módot kinálva az ügyfeleknek az orvosi eszközök beszerzésére, ügyfelünk az orvosi nagykereskedelmi iparágba is betörhetett. Napjainkban a saveplex.com egy rendkivül reszponzív és skálázható online platform, amely képes együtt növekedni az ügyfeleivel.

Az orvosi nagykereskedelem újítójává válva, ügyfelünknek lehetősége van új és egyedülálló módon elérni a vásárlók szélesebb körét. Ezzel sikerült erős versenyelőnyt szerezni a mindennapi piacon, ami még tovább növelni fogja a cég növekedését a jövőben.

További munkáink