Ruhadoki Hero
Projekt

Ügyviteli szoftver-rendszer

Budapest, Magyarország

Ruha Doki Description

Felhasznált technológiák

Java
Spring Boot
Angular Angular
RabbitMQ RabbitMQ
AWS AWS
Thermal Printer Integration Thermal Printer Integration
Touch Screen Touch Screen

Szolgáltatás

Egyedi szoftver, Webalkalmazás

Időtartam

6 hónap

Projekt

A projekt magában foglalta az új vállalatirányítási megoldás (ERP) kifejlesztését az üzleti folyamatok digitalizálásához és koordinációjához, az ország területén található összes üzlet összekapcsolásához és minden belső nyilvántartás nyomon követéséhez. Miközben a projekten dolgoztunk, szem előtt kellett tartanunk, hogy a cég legtöbb alkalmazottjának nincs tapasztalata a digitális technológiák terén. Az alkalmazásnak könnyen használhatónak kellett lennie érintőképernyő segítségével, egy átlátható megjelenítési struktúrát követve.

Projektjeink

Hot Buzzer Management System

A Hot Buzzer Terminal egy webalapú adminisztrációs portál, amelyet egy kaszinó menedzsment céljaira hoztunk létre.

Egyedi szoftverWebalkalmazás • Liechtstein • Szórakoztatás

Tovább a projekthez

Colas

Megbízónk Európa egyik legnagyobb útépítő cégének magyarországi leányvállalata. Az első cél az alapalkalmazás elemzése és modern környezetben történő újraírása volt, új funkciók beépítése mellett.

Egyedi szoftver • Magyarország • Építőipar

Tovább a projekthez

AquaQuote

Ügyfelünk egy membránszűrő nagykereskedelmi üzletág a kaliforniai San Diego-ból. Az ügyfél már megkezdte első MVP-verziójának fejlesztését egy helyi szolgáltatónál, de már a projekt során úgy döntöttek, hogy új fejlesztőcsapatot keresnek.

Webalkalmazás • Egyesült Államok • Kereskedelem

Tovább a projekthez

AquaQuite - Webshop Solution

Hot Buzzer Terminal

A Hot Buzzer egy kaszinóban használt terminálokra kifejlesztett játék. A játék konfigurációja, tartalma és az ügyfelekkel kapcsolatos beállítások adminisztrációs oldalán kezelhetők, amely egy külön erre a célra készült webes alkalmazás.

Webalkalmazás • Liechtstein • Szórakoztatás

Tovább a projekthez

Hot Buzzer Thumbnail

Xerolag

A Xerolag egy blog- és közösségi média tartalomtervező alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével célzott, releváns és optimalizált tartalmakat hoz létre a célközönség számára.

Webalkalmazás • Egyesült Államok • Technológia

Tovább a projekthez

Partnert keres ötlete megvalósításához?

Kérdezzen bátran vagy írjon nekünk a projektjéről, és a következő munkanapon kapcsolatba lépünk Önnel. Amennyiben közös munkáról szeretne érdeklődni, egyeztethet csapatunkkal egy ingyenes konzultációt is.

Kapcsolat