Felhasznált technológiák

  • no imgPHP
  • no imgwordpress

Az ügyfél

A Paamco egy intézményi befektetési vállalkozás, központja a kaliforniai Irvine-ben található. Céljuk alternatív befektetési megoldásokat kínálni befektetőknek világszerte. Azért léptek velünk kapcsolatba, mert ki akartak fejleszteni egy új bemutató weboldalt.

A projekt

A projekt része volt egy új weboldal létrehozása, főképp WordPress és PHP használatával. E projekten dolgozó csapatunk egy full-stack webfejlesztőből, egy minőségbiztosítási tesztelőből és egy projektkoordinátorból állt.

A megoldás

Ez egy relatíve egyszerű projekt volt, eredményeképp született egy vállalati weboldal, mely könnyen navigálható, letisztult és reszponzív. Többi projektünkhöz hasonlóan alapos minőségbiztosításon ment keresztül, hogy megfeleljen az ügyfél elvárásainak.

Ügyfelünk fejlődése

Ügyfelünk az új weboldal segítségével bemutathatja az intézményi befektetés összetett témáját egy letisztult és lényegre törő felületen. Így ügyfeleiknek jelentősen könnyebb információt és híreket találni a cégről, megérteni kínálatukat és felvenni velük a kapcsolatot.

További munkáink