Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Az ügyfél egy digitális marketing ügynökség Santa Monicából. Digitális stratégiákat terveznek és hajtanak végre a legnépszerűbb közösségi média csatornák felhasználásával. Ügyfelünk tapasztalt szoftverfejlesztőket keresett, hogy felépítse saját innovativ Kollektiv Marketing platformját, amely gyors tartalommegosztást és adatkövetést tesz lehetővé.

We reached out to a list of vendors, both international and domestically. RabIT Software put a lot of effort into the initial assessment of our project and codebase. the client

A projekt

A projektet egy másik szoftverfejlesztő csapattól vettük át, akik nem tudtak következetesen megfelelni az ügyfél minőségbeli elvárásainak. Néhány hét alatt 97.5%-kal csökkentettünk a kódolási hibákat. Miután befejeztük a forráskód refaktorálását, folytattuk az új szoftver funkciók fejlesztését. Az egyik ilyen funkció a gépi tanulás (machine learning) volt, ami értékes betekintést nyújt a legfelkapottabb hírekbe és témakörökbe. Így segít a platform felhasználóinak érdekfeszítő és naprakész tartalmakat létrehozni.

We were looking for someone to develop a technology platform which we had envisioned a few years ago. We started out with a vendor who didn't meet our expectations. We searched for an alternative and identified RabIT Software as a contender. the client

A megoldás

Az új online marketing alkalmazás felhasználói egyidőben tudják kezelni az összes közöségi oldaluk tartalmát. A közösségi média API integrációnak köszönhetően egyszerre lehet posztolni különböző platformokra, tervezni és időziteni a bejegyzéseket, stb.

Az alkalmazás gépi tanulás (machine learning) és természetes nyelvfelismerés (NLP) segítségével nagymennyiségű adatot képes elemezni a másodperc tört része alatt. Az eredményből levont következtetések segítik a felhasználókat a hatékonyabb tartalom stratégia kialakításában.

RabIT is very good at communication and documentation. When we're spending money on the work, we need to know what we're getting, and RabIT Software has done a great job of ensuring that I knew what was being completed and production environments. the client

Ügyfelünk fejlődése

Új platformuknak köszönhetően a digitális marketing csapat rengeteg időt képes megtakaritani a tartalom előkészítésében és terjesztésében, miközben ügyfeleiknek is segítenek ugyanebben. A beérkező adatok elemzésével és nyomon követésével folyamatosan tökéletesithetik tartalom strarégiájukat.

Mindez segíteni fogja a digitális marketing ügynökséget folyamatai optimalizálásában, teret engedve a szolgáltatások listájának kibővítéséhez, a költségek csökkentéséhez és a vállalat további növekedéséhez.

I was fairly impressed with RabIT's understanding of enterprise-level development infrastructures, which includes everything from sprint planning to repository management, and automated testing in development and production environments.

TELJES ÉRTÉKELÉS MEGTEKINTÉSE

the client

További munkáink