Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Az ügyfél egy digitális marketing ügynökség Santa Monicából. Digitális stratégiákat terveznek és hajtanak végre, amelyek célja bevonni az célközönséget egy konzisztens brand üzenet kialakításába és népszerűsítésébe. Naponta több eszközön és platformon osztanak meg számos tartalmat. Az ügyfél tapasztalt szoftverfejlesztőket keresett annak érdekében, hogy megalkossa saját innovativ Kollektiv Marketing platformját a gyors tartalommegosztás és adatkövetés érdekében.

We reached out to a list of vendors, both international and domestically. RabIT Software put a lot of effort into the initial assessment of our project and codebase. the client

A projekt

A projektet egy másik szoftverfejlesztő csapattól vettük át, akik nem tudtak következetesen megfelelni az ügyfél minőségi elvárásainak. Néhány hét alatt 97.5%-kal csökkentettünk a kódolási hibákat. Miután befejeztük a forráskód refaktorálását, elkezdtük integrálni a tulajdonos kreativ ötleteit és új szoftver funkciókat fejleszteni, amelyek korábban nem voltak elérhetők. Az egyik ilyen funkció a gépi tanulás (machine learning) volt, ami értékes betekintést nyújt a legfelkapottabb hírekbe és témakörökbe. Így segít a platform felhasználóinak rendkivüli tartalmakat létrehozni.

I was fairly impressed with RabIT's understanding of enterprise-level development infrastructures, which includes everything from sprint planning to repository management, and automated testing in development and production environments. the client

A megoldás

Ma, ez az online marketing eszköz segiti felhasználóit egyidőben kezelni az összes közöségi oldaluk tartalmait, a közösségi média API integrációnak köszönhetően. Egyszerre lehet posztolni különböző platformokra egy kattintással, tervezni és időziteni a posztokat, stb.

A platform segit a céges felhasználóknak az egész csapatukat "befolyásolókká" (influencers) változtatni hogy hatékonyan terjeszthessék a vállalat üzenetét. Egy átlátható tartalomkészitési, disztribúciós és adatelemzési rendszer segíti őket, és megkönnyiti mindenkinek a megfelelő tartalmak megosztását. Továbbá, a rendszer tartalmaz még egy influencer jutalmazó rendszert is, amely az alkalmazottakat ösztönzi a cég üzenetének terjesztésére.

RabIT is very good at communication and documentation. When we're spending money on the work, we need to know what we're getting, and RabIT Software has done a great job of ensuring that I knew what was being completed and production environments. the client

Ügyfelünk fejlődése

Az új platformuknak köszönhetően a digitális marketing csapat rengeteg időt képes megtakaritani a tartalom előkészítésében és terjesztésében, miközben más vállalatoknak is segitenek ugyanebben. Minden szükséges adatot elemezhetnek és nyomon követhetnek, hogy a jövőben tökéletesitsék tartalom strarégiájukat.

Mindez, a gördülékeny és felhasználóbarát kialakitással együtt a végterméket egy versenyképes és jövedelmező tartalom marketing szoftver szolgáltatássá (SaaS) teszi a piacon.

Mindez segíteni fogja a digitális marketing ügynökséget folyamatai optimalizálásában, teret engedve a szolgáltatások listájának kibővítéséhez, a költségek csökkentéséhez és a vállalat további növekedéséhez.

További munkáink