Felhasznált technológiák

Az ügyfél

A Mascot főként kis- és nagykereskedelmi, valamint vendéglátói épületek felépítéséhez, karbantartásához és javításához kapcsolódó szolgáltatásokat kínál. Mint ahogy sok más mai vállalkozás, már ügyfelünk is elkezdte digitalizálni üzleti folyamatait az idő- és költséghatékonyság növelésének érdekében.

A projekt

A cég egy új munkafolyamat-irányítási alkalmazás kifejlesztésére bérelte fel csapatunkat. Az appot a legújabb Android operációs rendszert futtató táblagépekre kellett megterveznünk, a már létező Caspio-alapú keretrendszer megtartásával. A Caspio tulajdonképpen egy olyan megoldás, amellyel kódolás nélkül lehet adatbázis-centrikus webalkalmazásokat létrehozni. A fő kihívás ennél a projektnél az új applikáció integrálása volt a már meglévő webalapú keretrendszerbe, a Caspio API segítségével.

A megoldás

Az elkészült alkalmazás időt takarít meg a terepre kiérkező csapatoknak azzal, hogy lehetővé teszi számukra a helyszíni felmérések során keletkező adatok dokumentálását. Így nem kell minden egyes felmérés után visszatérniük az irodába. Emellett így saját ügyfeleik már a helyszínen áttekinthetik és digitális aláírás segítségével jóvá is tudják hagyni a felmérések eredményét. Ily módon az egész folyamat sokkal gördülékenyebbé válhat.

További munkáink