Felhasznált technológiák

  • no imgPHP
  • no imgpaypal
  • no imgmemcached

Az ügyfél

Ez az ügyfelünk egy magyarországi ingatlanügynökség. Saját ingatlanhirdető weboldalukat akarták létrehozni, mely országszerte segít felhasználóinak ingatlanok vásárlásában és eladásában.

A projekt

E projekt során nulláról kezdtük a fejlesztést, saját PHP motorunk segítségével. Feladataink közé tartozott a PayPal és UniCredit fizetési rendszerek integrálása is. E projekten dolgozó csapatunk három full-stack webfejlesztőből, két minőségbiztosítási tesztelőből és egy projektkoordinátorból állt. Ügyfelünk nem csak fejlesztőket akart weboldalához. Egy olyan technológiai partnert akartak, aki segít vezérelni technológiai döntéseiket hosszú távon.

A megoldás

Ma az ingatlankereső weboldal Magyarország-szerte gyűjt hirdetéseket. Saját, illetve külső adatbázisokat használ. A felhasználók regisztrálhatnak és feltölthetik saját hirdetéseiket. Az oldal beépített keresőmotorral rendelkezik, mely segítségével a felhasználók szűrhetik a találatokat számos kritérium alapján, mint például hely, típus, ár, állapot, fűtés, kilátás, és egyebek. A Google Maps funkció segítségével a látogatók pontosan megnézhetik hol találhatóak az ingatlanok.

Ügyfelünk fejlődése

Új platformjuk segítségével ügyfelünk be tudott lépni az online ingatlanpiacra és országszerte hirdetési szolgáltatásokat biztosít ügyféltáborának. Weboldaluk Magyarországon már jól ismert és több, mint 6500 ingatlanhirdetés található oldalukon.

További munkáink