Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Ügyfelünk egy londoni e-kereskedelmi megoldásokkal foglalkozó startup, melynek fő célja egy új online ügyfélszerző csatorna létrehozása. Online üzleteknek segítenek vásárlókat szerezni egyéb kapcsolódó, de nem konkurens webáruházakon keresztül. Ezt jelentősen alacsonyabb áron érik el, mint más, hagyományosabb online csatornák.

A projekt

Feladatunk olyan e-commerce pluginok fejlesztése volt, mely segít bármely két internetes kereskedelmi felületet közvetlen és biztonságos módon összekötni back-end PowerLink-ek segítségével. Ez korai projekjeink egyike volt, és ügyvezetőnk maga játszotta a projektvezető szerepét a fejlesztés folyamán.

A megoldás

Ügyfelünk rendszere zökkenőmentesen átvezeti a vásárlókat e-kereskedelmi platformokon a forrás weboldalon meglévő regisztrációs adatok felhasználásával, így a felhasználók egy kattintással vásárolhatnak akár teljesen új boltokból is. Ez a megoldás a vásárlók számára is kedvező. Megszünteti az egyes lépések ismételgetéséből fakadó frusztrációt, mert a vásárlóknak nem kell már több alkalommal azonosítaniuk magukat, illetve többször legépelni adataikat minden digitális webáruház használatakor.

Ügyfelünk fejlődése

London a leggyorsabban növekvő startup ökoszisztéma, e mellett az egyik legnagyobb e-kereskedelmi központ a világon. Kész megoldásával ügyfelünk tovább növelheti startupját. Felhasználótáboruk növelésével reális esélyük van arra, hogy örökre megváltoztassák az emberek online vásárlási szokásait.

További munkáink