Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Ügyfeleink sportimádó philadelphiai tőzsdeügynökök és vállalkozók. Egy olyan mobilalkalmazást álmodtak meg, amely keresztezi a fantasy foci és a pénzügyi piacok világát. Egy vezető szoftverfejlesztőt keresve léptek velünk kapcsolatba, aki felügyeli és irányítja az egész projektet.

The team is always available to address issues and respond to requests. They have an optimal culture that contributes to a seamless partnership. Communication is detailed and transparent. the client

A projekt

Ügyfeleink elégedetlenek voltak az elkészült forráskót minőségével, melyet korábbi fejlesztőcsapatoktól kaptak. Első feladatunk a szükséges tesztek lefuttatása volt, valamint a fejlesztés jelenlegi állapotának felmérése. Statikus elemzéssel azonosítottuk a forráskódban lévő hibák nagy részét, majd elkezdtük az újraírást. Miután stabilizáltuk a kódot, elkezdtük a további funkciók fejlesztését. Ezután a két másik fejlesztőcsapatot irányítva sikeresen kiadtuk a natív Android és iOS alkalmazásokat.

Communication between the teams is great. RabIT software engineering accommodates the time difference; I can reach them day or night. They meet deadlines and have an ideal corporate culture. the client

A megoldás

A fantasy sport piactér már letölthető az App Store-ból, illetve Play Store-ból. Itt a felhasználók játékosok „részvényeiben” kereskedhetnek valós időben, teljesítményüket figyelembe véve. Az árfolyamok fantázia értékelések alapján alakulnak, a játékosok pedig a valós játszmákon nyújtott teljesítményük alapján kapnak pontokat. Az applikáció élő adatok begyűjtésével és feldolgozásával teszi elérhetővé a szolgáltatást, még holtidényben is.

The team provides detailed sprint updates and makes the coding work transparent. We always on the same page as them. the client

Ügyfelünk fejlődése

Ügyfeleink új alkalmazásukkal egyedi élményt biztosítanak fantázia sport rajongók számára világszerte. Több amerikai hírportál is felkapta már az applikációt, melynek köszönhetően a felhasználótábor stabilan növekszik, és zajlik a visszajelzések gyűjtése.

They developed our app for iOS and Android. The app currently does football and we’re now working on baseball and golf. We have 1,000 testers for the solution.

TELJES ÉRTÉKELÉS MEGTEKINTÉSE

the client

További munkáink