Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Ügyfelünk két vállalkozó, akik olyan mobilalkalmazásra vágytak, mely keresztezi a fantasy foci és a pénzügyi piacok világát, és a fantasy sport rajongók számára imponál. Egy vezető szoftverfejlesztőt keresve léptek velünk kapcsolatba, aki felügyeli és irányítja az egész projektet.

A projekt

Ügyfeleink elégedetlenek voltak szoftverkódjuk minőségével, melyet korábbi fejlesztőcsapatoktól kaptak. Első feladatunk a szükséges tesztek elvégzése volt, valamint a fejlesztés jelenlegi állapotának felmérése. Statikus elemzéssel azonosítottuk a forráskódban lévő hibák nagy részét, majd elkezdtük az újraírást. Miután a kódot stabilizáltuk, elkezdtük a további funkciók fejlesztését. Ez után a két másik fejlesztőcsapatot irányítva sikeresen kiadtuk a natív Android és iOS alkalmazásokat.

A megoldás

A fantasy sport kereskedő piac most is letölthető az App Store-ból, illetve Play Store-ból. Itt a felhasználók játékosok „részvényeiben” kereskedhetnek valós időben, teljesítményüket figyelembe véve. Az árfolyamok fantasy értékelések alapján alakulnak, a játékosok pedig a valós játszmákon szerzett teljesítményük alapján kapnak pontokat. Az applikáció élő adatok gyűjtésével és feldolgozásával teszi elérhetővé a szolgáltatást, még holtidényben is.

Ügyfelünk fejlődése

Ügyfeleink új alkalmazásukkal egyedi élményt biztosítanak fantasy sport rajongóknak világszerte. Több amerikai hírportál is felkapta már az applikációt, melynek köszönhetően a felhasználótábor stabilan növekszik, és zajlik a visszajelzések gyűjtése.

További munkáink