Felhasznált technológiák

  • no imgPHP
  • no imglaravel

Az ügyfél

Az AgroOroszi egy magyar mezőgazdasági nagykereskedelmi cég. Országszerte látnak el mezőgazdasági termelőket világmárkák által gyártott eszközökkel, gépekkel és alkatrészekkel. Családi vállalkozásként kezdték, csupán néhány alkalmazottal. Sok fejlődő vállalkozáshoz hasonlóan nekik is meg kellett küzdeniük a rendelések egyre növekvő számával, árukészletük figyelemmel tartásával és egyéb üzleti folyamatok optimalizálásával.

A projekt

Mikor ügyfelünk megkeresett minket, új szoftverfejlesztő partnert keresett, aki átveszi oldaluk webshop fejlesztési feladatait. Örömmel elfogadtuk a futó projektet és a terv szerint folytattuk a fejlesztést. A legtöbb projekthez hasonlóan itt is a Scrum fejlesztési módszer saját változatát alkalmaztuk, kéthetes sprintekre osztva munkafolyamatunkat. E projekten dolgozó csapatunk egy full-stack webfejlesztőből, egy minőségbiztosítási tesztelőből és egy projektkoordinátorból állt.

A megoldás

Ma már több, mint 5000 termék vásárolható az AgroOroszi webshopon keresztül. Nem csak a cég által megszabott követelményeket valósítottuk meg, de számos új funkciót is beépítettünk, mint például az integrált számlázás, kiszállítás és készletvezetés. E mellett kifinomultabb keresőfunkciót fejlesztettünk ki, mely segítségével az oldal látogatói könnyedén navigálhatnak a termékek széles választéka közt. A vállalkozás az egész hazai piacot el tudja látni reszponzív és skálázható weboldalával, melyet főképp PHP és Laravel felhasználásával hoztunk létre.

Ügyfelünk fejlődése

A cég jó úton halad afelé, hogy Európa-szerte vezető szerepet játsszon iparágukon belül. Jelenleg már azon dolgoznak, hogy kibővítsék szolgáltatásaikat a romániai és szlovákiai piacokra. Vállalkozásuk stabil növekedése nagyrészt új webshopjuknak köszönhetően szilárdult meg, mely révén folyamataik költséghatékonyan skálázhatóvá váltak.

További munkáink