no image

A vizualitás épp olyan fontos egy alkalmazás esetében, mint maga a funkcionalitás. Egy tetszetős és stílusos design megragadja az ügyfelei figyelmét, emellett tanúskodik a kreativitásáról, precizitásáról és profizmusáról. Mi pontosan ezért figyelünk oda a legapróbb részletekre is.

UX/UI Prototípuskészítési szolgáltatásunk által egy olyan interaktív prototípushoz juthat, amely a jövőbeli alkalmazását mintázza, stabil alapot teremtve fejlesztési projektjéhez.

Ismerje meg Prototípus-készítési folyamatunkat!

Ez a videó bemutatja, hogyan működik egy ilyen interaktív prototípus a gyakorlatban. Egy alapos, részletes terv, amely könnyen értelmezhető bármely szoftverfejlesztő csapat számára. Ha végül úgy dönt, hogy szoftverfejlesztő csapatának is minket választ, akkor ez a prototípus díjmentessé válik.

Beszéljünk az Ön projetkjéről! ÁRAJÁNLATKÉRÉS
no image

ANIMÁCIÓK ÉS MOZGÓKÉPTERVEZÉS

Ahogy egy kép többet mond ezer szónál, úgy az alkalmazása megjelenése is felejthetetlen első benyomást kelt az ügyfeleiben. Dinamikus vizuális elemekkel és egyedi illusztrációkkal látjuk el applikációját, hogy az azonnal magával ragadja közönségét, és kiemelje Önt a versenytársai közül.
no image

RESZPONZÍV UX/UI MEGOLDÁSOK

Nap mint nap többféle eszközt használunk, beleértve számítógépeket, okostelefonokat, vagy akár táblagépeket is. Gondoskodunk arról, hogy alkalmazása minden olyan platformon, ahol az ügyfelekkel kapcsolatba lép, reszponzív és felhasználóbarát legyen.
no image

UI WIREFRAME & PROTOTÍPUSOK

Segítünk megtervezni az alkalmazása vizuális struktúráját, és UI vázlatokat készítünk, hogy bemutassuk, hogyan fog kinézni az applikáció.

Egy interaktív prototípus segítségével még a kódolás megkezdése előtt tesztelheti alkalmazása funkcionalitását.

UX/UI Design és Prototípuskészítés Szolgáltatásaink

no img

SZOFTVERFEJLESZTÉSI PROJEKTJE RÉSZEKÉNT

Ha minket választ szoftverfejlesztő partnereként, a UX/UI tervezés szolgáltatást díjmentesen biztosítjuk! Önnek csupán magáért a fejlesztési szolgáltatásért kell fizetnie.

no img

UI WIREFRAME & PROTOTÍPUSOK

Még nincs részletes terve? Készítsünk egyet közösen! A Project Discovery szolgáltatásunk részeként egy olyan prototípust kap, amely pontosan megmutatja, hogyan fog kinézni az applikációja.

Korábbi Munkáink

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on