no image

Készítse el részletes szoftverfejlesztési tervét megbízható és tapasztalt szoftverfejlesztőinkkel.

Győződjön meg róla, hogy projektje időben, a költségkereten belül és a végfelhasználók igényeinek megfelelően készül el.

no image

ARCHITEKTÚRA & adatbázismodellek

no image

felhasználói történetek

no image

UX/UI Drótvázak és Prototípusok

A Projektfeltárás Folyamata

no img

Igény- felmérés

1

Megismerjük vállalkozását, céljait és célközönségét. Ötleteinek védelme érdekében egy NDA-t is aláírunk.

Elemezzük az alkalmazásában rejlő lehetőségeket, és megbecsüljük, hogy hosszú távon milyen költségeket takarít meg Önnek.

2

Üzleti tanulmány

no img
no img

UI DRÓTVÁZAK ÉSPROTOTÍPUSOK

3

Részletes leírást adunk az alkalmazás funkcióiról, és megmutatjuk a design és a felhasználóbarátság aspektusait.

Feltérképezzük a szükséges technológiákat és előfeltételeket, hogy az alkalmazása megbízható, gyors és skálázható legyen.

4

Technikai tervezés

no img
no img

Becslés

5

Meghatározzuk a szükséges szerepeket, az óraszámokat és a költségeket. Ha a költségek túl magasak az Ön számára, természetesen módosíthatunk a projekten.

Korábbi Munkáink

Amit kínálunk

 • no image

  Agilis szemléletmód

  A projektjeink során az agilis módszertanokat alkalmazzuk, így a szoftverfejlesztési terveket is a modern agilis keretrendszerbe illeszkedő módon készítjük el. Ez nem csak a felhasználói történetek megírását jelenti. Felkészülünk a változások kezelésére és a visszajelzések beépítésére is, ami minden agilis projekt esetében elengedhetetlen.

 • no image

  Bizonyított tapasztalat

  Indulásunk óta sikeres partneri és ügyfélkapcsolatokat építettünk ki és tartunk fenn világszerte. Számos területen dolgoztunk már, többek között komplex ERP-megoldásokat fejlesztettünk vállalati ügyfelek számára, testreszabott nagykereskedelmi platformokat, startup MVP-ket, amelyek segítettek további finanszírozási körök biztosításában, és még hosszan folytathatnánk a felsorolást.

 • no image

  Tapasztalat számtalan iparágban

  Az évek során olyan iparágakban dolgoztunk, mint az építőipar, biotechnológia, marketing, média és szórakoztatás, kis- és nagykereskedelem, egészségügy, logisztika, fintech, traveltech és még sorolhatnánk.

 • no image

  Mindig az Ön igényeihez igazodunk

  A projektfeltárás során mindent megteszünk, hogy megismerjük az Ön egyedi igényeit, és meghatározzuk azokat a szoftverkövetelményeket, amelyek elengedhetetlenek céljai eléréséhez. Üzleti elemzőink a kutatás terén szerzett tapasztalataikkal és a legjobb módszerekkel biztosítják, hogy Ön garantáltan a megfelelő megoldás fejlesztésébe fektessen be.

 • no image

  Képzett informatikai szakemberek

  A Discovery Phase során egy teljes szakértői csapat áll rendelkezésére, köztük szoftverarchitektek, full-stack fejlesztők, minőségbiztosítási mérnökök, UI/UX-designerek és projektmenedzserek.

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on