no image

Egyedi iOS, Android és platformfüggetlen mobilalkalmazások fejlesztése. Modern, letisztult felhasználói felület, kiváló felhasználói élmény.

Megoldásaink

no image

iOS, ANDROID VAGY PLATFORMFÜGGETLEN

Segítünk kihasználni a legújabb technológiákat iOS és Android mobilalkalmazások, illetve mindkét rendszeren működő platformfüggetlen alkalmazások készítésére. E mellett segíthetünk kibővíteni webalkalmazását mobil platformokra is.
no image

RESZPONZÍV MOBIL UI/UX

A felhasználói kezelőfelület és felhasználói élmény minőségén áll vagy bukik egy modern mobilalkalmazás. Ezt mi pontosan tudjuk, ezért mindig törekszünk a gyönyörű megjelenésű, reszponzív UI/UX megoldások létrehozására.
no image

FELHASZNÁLÓI TESZTELÉS

Célunk olyan mobil alkalmazást létrehozni Önnek, melyet mindenki imád használni. A folyamatos tesztelésnek köszönhetően alkalmazása hibátlanul működik majd felhasználói kezében, zökkenőmentes felhasználói élményt biztosítva.
no image

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS

Munkafolyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodni tudjunk a folyamatosan változó igényekhez. Megszabhatja a projekten dolgozó fejlesztők és heti munkaóráik számát, a sprintek hosszúságát, a kommunikáció és termék demonstrációk gyakoriságát, stb.
no image

TELJES ÁTTEKINTHETŐSÉG

Első kézből láthatja a végeredményt a rendszeres (legalább kéthetente megtartott) termék demonstrációk során. Folyamatos hozzáférést adunk a dokumentációhoz, feladatkezelőkhöz és minden egyéb információhoz. Így mindig az Ön kezében lehet az irányítás.
no image

SZABVÁNYOS FORRÁSKÓD MINŐSÉG

A Google kódolási szabványainak kissé szigorított verziójával dolgozunk. Beépített minőségbiztosítási és forráskód-ellenőrzési folyamataink garantálják, hogy csúcsminőségű, tiszta szoftverkódot kap, mely megkönnyíti a további fejlesztéseket.

Miért a RabIT-ot válassza?

A csapatösszetétel mindig rugalmas

Bármikor növelheti vagy csökkentheti csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

Fő szempont a siker és minőség

Ezek a legfőbb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

NINCS HOSSZÚ TÁVÚ ELKÖTELEZŐDÉS

Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor "lefagyaszthatja" vagy megszüntetheti a projektet.

Nincsenek rejtett költségek

Csak a teljesített, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

Minden az Ön tulajdonában marad

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.

Nem félünk nemet mondani

Mindig számíthat őszinte szakértői véleményünkre a projektjével kapcsolatban. Akkor is, ha nem az amit hallani szeretne.

Ismerjük ügyfeleink kihívásait

Az évek során számos ügyfélnek segítettünk digitalizálni üzleti folyamatait. Minden vállalkozás különböző akadályokkal néz szembe, melyek egyedi megoldásokat igényelnek. Ha az alábbiakat olvasva magára ismer, problémamegoldó csapatunk áll rendelkezésére.

Korábbi Munkáink

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on