no image

Bővítse csapatát jól képzett, megbízható JavaScript fejlesztőkkel. Rugalmas csapatösszetétel, hozzáadott projektmenedzsment és minőségbiztosítási szolgáltatások igény szerint.

Megoldásaink

no image

JAVASCRIPT FEJLESZTŐK IGÉNY SZERINT

Sokoldalú full-stack fejlesztőink segítséget nyújtanak bármilyen modern JavaScript-alapú frontend és a hozzá tartozó backend fejlesztésében is. Csak annyi fejlesztési óráért fizet, amennyire valóban szüksége van.
no image

BIZONYÍTOTT TUDÁS

Fejlesztőink az évek során számos projekthez sikeresen alkalmaztak már JavaScript-alapú technológiákat. Legtöbb tapasztalattal az AngularJS és React.JS terén rendelkezünk, de folyamatosan bővítjük JS fegyvertárunkat.
no image

MODERN KERETRENDSZEREK

Fejlesztőink rendszeresen dolgoznak számos modern és népszerű JavaScript keretrendszerrel. Így naprakész tudással rendelkeznek az AngularJS, React.JS, Node.js, Meteor.js, Vue.js és egyéb rendszerek terén is.
no image

GYORS FEJLESZTÉSI FOLYAMAT

Olajozottan működő folyamatainknak köszönhetően kéthetente szemmel látható eredményeket tudunk prezentálni. Fejlesztőink meg tudnak felelni cége specifikus elvárásainak, és sikeresen véghez visznek rendkívül összetett fejlesztési projekteket is.
no image

ADAPTÍV AGILIS MÓDSZEREK

Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva folyamatosan optimalizáljuk munkafolyamatunk minden aspektusát. Egyedi Scrum és Kanban módszereink segítségével gyorsan és hatékonyan dolgozunk, cége különleges igényeinek megfelelően.
no image

SZABVÁNYOS FORRÁSKÓD MINŐSÉG

A Google kódolási szabványainak kissé szigorított verziójával dolgozunk. Beépített minőségbiztosítási és forráskód-ellenőrzési folyamataink garantálják, hogy csúcsminőségű, tiszta szoftverkódot kap, mely megkönnyíti a további fejlesztéseket.

Miért a RabIT-ot válassza?

A CSAPATÖSSZETÉTEL MINDIG RUGALMAS

Bármikor növelheti vagy csökkentheti csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

FŐ SZEMPONT A SIKER ÉS MINŐSÉG

Ezek a legfőbb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

NINCS HOSSZÚ TÁVÚ ELKÖTELEZŐDÉS

Nincs kötelező minimális szerződési időszak. Bármikor "lefagyaszthatja" vagy megszüntetheti a projektet.

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

Csak a teljesített, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

MINDEN AZ ÖN TULAJDONÁBAN MARAD

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.

NEM FÉLÜNK NEMET MONDANI

Mindig számíthat őszinte szakértői véleményünkre a projektjével kapcsolatban. Akkor is, ha nem az amit hallani szeretne.

Ismerjük ügyfeleink kihívásait

Az évek során számos ügyfélnek segítettünk digitalizálni üzleti folyamatait. Minden vállalkozás különböző akadályokkal néz szembe, melyek egyedi megoldásokat igényelnek. Ha az alábbiakat olvasva magára ismer, problémamegoldó csapatunk áll rendelkezésére.

Korábbi Munkáink

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on