Megoldásaink

no image

JAVA FEJLESZTŐK IGÉNY SZERINT

Amennyiben Java fejlesztőkre van szüksége azonnali kezdéssel, jó helyen jár. Full-stack szoftverfejlesztőink átfogó tudással és tapasztalattal rendelkeznek a legmodernebb verziókról (Java SE 6-12).
no image

BIZONYÍTOTT TUDÁS

Számos egyedi Java-alapú fejlesztési projekten dolgoztunk az évek során. Legyen szó vállalatirányítási szoftverről, webalkalmazásról, webáruházról vagy natív Android alkalmazásról, csapatunk mindig megfelelt a felénk támasztott elvárásoknak.
no image

MODERN KERETRENDSZEREK

Fejlesztőink rendszeresen dolgoznak számos modern és népszerű Java keretrendszerrel. Így naprakész tudással rendelkeznek a Spring, JSF, Struts, Hibernate, Play! és egyéb rendszerek terén is.
no image

AZONNALI KEZDÉS

Dolgozzon tapasztalt szakértőkkel, akik készen állnak az azonnali kezdésre. Fejlesztőink meg tudnak felelni cége specifikus elvárásainak, és sikeresen véghez visznek rendkívül összetett fejlesztési projekteket is.
no image

ADAPTÍV AGILIS MÓDSZEREK

Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva folyamatosan optimalizáljuk munkafolyamatunk minden aspektusát. Egyedi Scrum és Kanban módszereink segítségével gyorsan és hatékonyan dolgozunk, cége különleges igényeinek megfelelően.
no image

SZABVÁNYOS FORRÁSKÓD MINŐSÉG

A Google kódolási szabványainak kissé szigorított verziójával dolgozunk. Beépített minőségbiztosítási és forráskód-ellenőrzési folyamataink garantálják, hogy csúcsminőségű, tiszta szoftverkódot kap, mely megkönnyíti a további fejlesztéseket.

Miért a RabIT-ot válassza?

A CSAPATÖSSZETÉTEL MINDIG RUGALMAS

Átméretezheti csapatát kisebbre vagy nagyobbra, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

FŐ SZEMPONT A SIKER ÉS MINŐSÉG

Ezek a legnagyobb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

NINCS HOSSZÚ TÁVÚ KÖTELEZETTSÉG

Nincs kötelező minimális szerződési időszak. Bármikor lefagyaszthatja vagy megszüntetheti a projektet.

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

Csak a befejezett, fejlesztéssel töltött órákat kell kifizetnie. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

MINDEN AZ ÖN TULAJDONÁBAN MARAD

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, együtt az API dokumentációval.

NEM FÉLÜNK NEMET MONDANI

Mindig megkapja őszinte szakértői véleményünket a projektjével kapcsolatban.

Ismerjük ügyfeleink kihívásait

Az évek során számos ügyfélnek segítettünk leküzdeni a gyorsan változó üzleti világ kihívásait. Minden vállalkozás különböző akadályokkal néz szembe, melyek egyedi megoldásokat igényelnek. Ha az alábbiakat olvasva magára ismer, problémamegoldó csapatunk áll rendelkezésére.

KORÁBBI MUNKÁINK

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on