no image

Forráskód minőségelemző és IT tanácsadói szolgáltatások. Szakértőink segítenek a szoftverhibák kijavításában és a belső IT folyamatok hatékonyságának növelésében.

Megoldásaink

no image

FEJLESZTÉSI TERV ELKÉSZÍTÉSE

Egy precíz fejlesztési terv segítségével gyorsan és költséghatékonyan juthat egyedi szoftver termékhez. Tapasztalt fejlesztési vezetőink és projektmenedzsereink segítenek megtalálni a sikeres szoftverhez vezető utat.
no image

FORRÁSKÓD ELEMZÉS

Csapatunk lefuttatja a szükséges teszteket a forráskódon, majd bemutatja az eredményeket, és hogy milyen módon lehetne növelni a hatékonyságon. A forráskód elemzés minden újonnan átvett projekt szerves részét képezi.
no image

IT TANÁCSADÁS

Segítünk korszerűsíteni informatikai tevékenységét, hogy fényévekkel a konkurencia előtt maradhasson. Elemezzük IT folyamatait, menedzsment eszközeit és módszereit, majd tervet készítünk arról, hogy hogyan tudnánk javítani a hatékonyságot.
no image

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS

Munkafolyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodni tudjunk a folyamatosan változó igényekhez. Megszabhatja a projekten dolgozó fejlesztők és heti munkaóráik számát, a sprintek hosszúságát, a kommunikáció és termék demonstrációk gyakoriságát, stb.
no image

ADAPTÍV AGILIS MÓDSZEREK

Ügyfeleinkhez egyénileg alkalmazkodva folyamatosan optimalizáljuk munkafolyamatunk minden aspektusát. Scrum és Kanban fejlesztési módszereinknek köszönhetően hatékonyan kommunikálunk, és már néhány hét alatt kattintható eredményeket produkálunk.
no image

SZABVÁNYOS FORRÁSKÓD MINŐSÉG

A Google kódolási szabványainak kissé szigorított verziójával dolgozunk. Beépített minőségbiztosítási és forráskód-ellenőrzési folyamataink garantálják, hogy csúcsminőségű, tiszta szoftverkódot kap, mely megkönnyíti a további fejlesztéseket.

Miért a RabIT-ot válassza?

A csapatösszetétel mindig rugalmas

Bármikor növelheti vagy csökkentheti csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

Fő szempont a siker és minőség

Ezek a legnagyobb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

NINCS HOSSZÚ TÁVÚ ELKÖTELEZŐDÉS

Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor "lefagyaszthatja" vagy megszüntetheti a projektet.

Nincsenek rejtett költségek

Csak a teljesített, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

Minden az Ön tulajdonában marad

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.

Nem félünk nemet mondani

Mindig számíthat őszinte szakértői véleményünkre a projektjével kapcsolatban. Akkor is, ha nem az amit hallani szeretne.

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on