Kik vagyunk

A RabIT egy dinamikus és innovatív szoftverfejlesztő cég. Irodáink Szegeden, illetve a kaliforniai Santa Monicában találhatóak. Csapatunk 2014 óta biztosít egyedi szoftveres megoldásokat startupok és vállalatok számára.

Küldetésünk technológiai innováció révén serkenteni ügyfeleink versenyképességét. Főképp európai és észak-amerikai cégekkel dolgozunk, különféle iparágak széles skáláját lefedve, mint például egészségügy, nagykereskedelem, kiskereskedelem, pénzügy, digitális oktatás (EdTech), stb. Szenvedélyünk az összetett problémák megoldása és a szervezeti folyamatok leegyszerűsítése, és örömmel várjuk minden érdeklődő jelentkezését, aki digitalizálni szeretné jelenlegi folyamatait.

Folyamatunk Így dolgozunk

no img 1

Titoktartási megállapodás

Legelőször titoktartási megállapodást készítünk, cégének és ötleteinek biztonsága érdekében.

no img 2

Projekt ajánlat

Első ajánlatunkat az Ön kezdési feltételei alapján készítjük el. Ebben leírjuk a becsült munkaórák számát, a projekt ütemtervét, az árkalkulációt és egyéb hasznos információkat.

no img 3

Szerződés

Ha megfelelőnek találja ajánlatunkat, aláírjuk a szoftverfejlesztési szerződést és azonnal munkához látunk.

no img 4

Csapatszervezés

Igényeinek megfelelően összeállítjuk fejlesztői csapatunkat. Fejlesztőinket támogatja műszaki igazgatónk, egy projektkoordinátor, valamint minőségbiztosítási csapatunk.

no img 5

Infrastruktúra kiépítése

A kommunikációhoz, projektmenedzsmenthez, verziókezeléshez és minőségbiztosításhoz szükséges eszközök beállítása.

no img 6

Fejlesztés

Kisebb ciklusokra (sprintekre) bontva elkezdjük a fejlesztési tervben lévő feladatok kivitelezését. Egy átlagos sprint két hétig tart, de időnként egyhetes ciklusokkal is dolgozunk.

no img 7

Minőségbiztosítás

A folyamatos minőségbiztosítás fontos része szoftverfejlesztési folyamatunknak. Minden új funkciót és tulajdonságot alaposan tesztelünk forgalomba adás előtt.

no img 8

Verzió kiadása

Az új funkciókat kiadjuk, miután egy vezető fejlesztőnk is felülvizsgálta a programkódot.

no img 9

Bemutató

Megtekintheti a végeredményt és személyesen kipróbálhatja a szoftvert egy élő bemutató során. Ön szabja meg a bemutatók rendszerességét.

no img 10

Kiadás

Ha már elégedett a szoftvertermékkel, forgalomba hozzuk a felhasználók számára.

Ha már itt tartunk, választhat

no img

Folytatás

Folytatjuk az új funkciók és frissítések kifejlesztését (vissza a 6. lépéshez)
no img

Projekt befejezése

A projekt lefagyasztása után is bármikor szívesen folytatjuk a további munkálatokat.

Vezetőség

no img
LinkedIn profilom

Rabi Zsolt Vezérigazgató

Üdvözlöm! Zsolt vagyok. Amióta csak emlékszem, az új dolgok építése a szenvedélyem. Miután magam is évekig dolgoztam szoftverfejlesztőként, megalapítottam a RabIT szoftverfejlesztő vállalkozást, hogy megvalósítsam az álmom: az emberiség legnagyobb problémáinak megoldását innováció révén.

Karrierem során alkalmam volt a legjobb szoftverfejlesztőktől tanulni. Csapatomat illetően mindig a legjobb személyeket keresem, akik ugyanolyan szenvedéllyel rajonganak a technológia iránt, mint jómagam. Szerencsésnek tartom magam, hogy egy ilyen tehetséges, elszánt és kreatív csapattal dolgozhatok, akik ugyanakkor barátaim is.

Mindig nyitott vagyok új kapcsolatok (és barátságok) építésére, úgyhogy bármikor egyeztethetünk időpontot egy beszélgetésre az oldal elérhetőségein vagy LinkedIn profilomon keresztül.

Elismeréseink