Kik vagyunk

A RabIT egy dinamikus és innovatív szoftverfejlesztő cég. Irodáink Szegeden, illetve a kaliforniai Santa Monicában találhatóak. Csapatunk 2014 óta biztosít egyedi szoftveres megoldásokat startupok és vállalatok számára.

Küldetésünk technológiai innováció révén serkenteni ügyfeleink versenyképességét. Főképp európai és észak-amerikai cégekkel dolgozunk, különféle iparágak széles skáláját lefedve, mint például egészségügy, nagykereskedelem, kiskereskedelem, pénzügy, digitális oktatás (EdTech), stb. Szenvedélyünk az összetett problémák megoldása és a szervezeti folyamatok leegyszerűsítése, és örömmel várjuk minden érdeklődő jelentkezését, aki digitalizálni szeretné jelenlegi folyamatait.

Vezetőség

no img
LinkedIn profilom

Rabi Zsolt Vezérigazgató

Világéletemben az új dolgok építése volt a szenvedélyem. Miután magam is évekig dolgoztam szoftverfejlesztőként, megalapítottam a RabIT software engineering Kft.-t, hogy megvalósítsam egy régi álmom: felépíteni egy globálisan versenyképes IT céget, amely a legmagasabb minőségű megoldásokkal segít vállalkozóknak világszerte.

Karrierem során alkalmam volt a legjobb szakemberektől tanulni. Csapatomat illetően mindig olyan embereket keresek, akik ugyanolyan szenvedélyesek a technológia iránt, mint jómagam. Szerencsésnek tartom magam, hogy egy ilyen tehetséges, elszánt és kreatív csapattal dolgozhatok, akiket ugyanakkor a barátaimnak is tekinthetek.

Mindig nyitott vagyok új üzleti (vagy baráti) kapcsolatok építésére, úgyhogy bármikor egyeztethetünk időpontot egy beszélgetésre az oldal elérhetőségein vagy LinkedIn profilomon keresztül.

no img
LinkedIn profilom

Serfőző Eszter

Projektmenedzser

Projektmenedzserként legfontosabb feladatom a munkafolyamatok összehangolása, és annak biztosítása, hogy minden az elvárt minőségben, időben és a költségvetési kereten belül teljesüljön. Emellett én vagyok a fő kapcsolattartó az ügyfél és a fejlesztőcsapatok között.

A munkám egyik legnagyobb előnye, hogy megannyi innovatív ötletettel találkozhatok a világ minden tájáról. Minden projekt más mint az előző, és újabb kihívásokkal szolgál számomra. Aktívan részt vehetek izgalmas fejlesztési tervek megvalósításában, miközben sok lehetőségem nyílik a szakmai fejlődésre is.

no img
LinkedIn profilom

Haluszka Bernadett

Működési igazgató

A mindennapi munkafolyamatok, az adminisztráció és a menedzsment folyamatainak megszervezésével foglalkozok. Alapvetően az én felelősségem, hogy a cégnél minden zavartalanul működjön és összhangban álljon az üzleti előírásokkal. A HR feladatok ellátásában is segítek, tehát én vagyok az első személy, akivel az álláshirdetésre jelentkezők találkoznak.

Amikor éppen nem dolgozom, élvezem a családommal töltött időt, vagy sportolok. Aktív életet élek, szeretem a szabadban eltöltött időt, és nagyon fontosnak tartom fenntartani az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között.

no img
LinkedIn profilom

Horti Szabolcs

Marketing igazgató

Én vagyok a marketing folyamatok és a partnerkapcsolatok felelőse. Fő feladatom a cégnél, hogy megtaláljam a leghatékonyabb módokat, amelyekkel prezentálhatjuk az általunk nyújtott értéket potenciális ügyfeleink és partnereink számára. Tartalmat tervezek (és írok is), online és offline promóciós kampányokat szervezek, és felügyelem a külső szolgáltatók munkáját.

Azért választottam ezt a pályát, hogy segítsek az vállalkozások mögött álló embereknek elérni céljaikat, és értéket teremteni közösségük számára. Nagyban hozzá tudunk járuluni ügyfeleink versenyképességének fenntartásához a modern piacon. Erősen kompetitív iparágként, az IT számos lehetőséget is kínál számomra a személyes és szakmai növekedésre.

Elismeréseink