no img

Ajánló Program – Szoftverfejlesztési és IT Konzultációs Szolgáltatások

Az elégedett ügyfelektől érkező ajánlások nagy mértékben hozzájárulnak folyamatos fejlődésünkhöz. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki segít nekünk ezen az úton, ezért úgy döntöttünk, hogy megjutalmazzuk őket új Ajánló Programunk révén. Nem számít, hogy Ön konzulens, értékesítési szakember, fejlesztő cég, marketing ügynökség, dizájn stúdió, vagy csak ismer valakit, akinek szoftverfejlesztés terén kell segítség; máris lehetősége van csatlakozni programunkhoz.

Segíthetünk ügynökségének ellátni a kliensek fejlesztési feladatait. Ha Ön szabadúszó értékesítő, aki segítene nekünk egyedi szoftverfejlesztési lehetőségeket találni, ez a program Önnek is szól. Csak annyi a dolga, hogy összeköt minket a projektet vezető személlyel, mi pedig az programnak megfelelően megjutalmazzuk Önt erőfeszítéseiért, minden megkötött szerződés után.

Ahhoz, hogy egy adott projekt ajánlásnak minősüljön, a projekt legalább 3 hónapig kell, hogy tartson.

Segítsen nekünk új, kölcsönösen kedvező IT konzultációs és fejlesztési partnerségeket létrehozni, mi pedig megjutalmazzuk Önt. További információért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével.

Így nézne ki az együttműködésünk

no img

Aláírunk egy titoktartási megállapodást érzékeny adatai megvédése érdekében, és megállapodunk az együttműködés feltételeiről (üzletkötési feltételek és jutalékok, stb.).

no img

Ön kapcsolatba hoz minket az ügyféllel, aki igényt tart szolgáltatásainkra (vállalati szoftver vagy személyre szabott alkalmazás fejlesztése, csapat augmentáció, IT konzultáció).

no img

Kapcsolatba lépünk az Ön által ajánlott személlyel, hogy jobban megismerjük igényeit és megoldást kínáljunk. A kommunikációs és tárgyalási folyamat során Önnek már nem lesz több dolga. Mi mindent elintézünk.

no img

Ha megkapjuk a projektet az Ön ajánlása révén, megjutalmazzuk erőfeszítéseit az Ajánló Program feltételei szerint.

Kivel dolgozunk

2014-es alapításunk óta számos különféle projekttel foglalkoztunk, különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelekkel. Klienseink közt volt már számos startup és vállalkozás az alábbi területekről: információs technológia, SaaS (szolgáltatott szoftver), egészségügy, biotechnológia, digitális oktatás, marketing, pénzügy, ingatlan, és még sok egyéb.

Nem korlátozzuk magunkat csupán néhány iparágra. Csapatunk problémamegoldásban szakosodott, és mindig készen áll az új kihívásokra.

Így dolgozunk

no img

Konzultáció

no img

Tervezés

no img

Fejlesztés

no img

Evolúció

no img Konzultáció – Először meghallgatjuk ügyfelünket, hogy megértsük terveit, céljait és a projekt igényeit. Ezt a kezdeti konzultációk során csináljuk, de a projekt későbbi részei során is folytatjuk. Szeretünk rendszeresen kommunikálni partnereinkkel, hogy a munka biztosan mindig a megfelelő irányba haladjon.

no img Tervezés – Ha már felmértük az ügyfél igényeit, elkészítünk egy projekttervet, mely tartalmazza az infrastruktúra beállítását, csapatösszetételt, időigényt és a feladatok ütemezésének tervét. Ha az ügyfélnek megfelel a terv, elkezdjük a fejlesztést.

no img Fejlesztés – Adaptív Agilis módszertan alapján dolgozunk. Ez annyit jelent, hogy folyamatosan optimalizáljuk és ügyfeleink igényeihez igazítjuk a fejlesztési folyamatot. A feladatokat többnyire kéthetes periódusokra (úgynevezett sprintekre) osztjuk, de igény szerint rövidebbek is lehetnek. Hasonló módon módosíthatjuk sprintenként a csapat méretét és összetételét, a bemutatók rendszerességét, illetve más szempontokat is, míg el nem érjük az ügyfél számára optimális munkafolyamatot.

no img Evolúció – Az ügyféltől függ, hogy szeretné-e folytatni megoldásának továbbfejlesztését, vagy a kiadás után befejezi az együttműködést. Az ügyfél bármikor "le is fagyaszthatja" a projektet, majd később tetszés szerint folytathatja. Örömmel állunk rendelkezésükre, hogy kisebb frissítéseket és karbantartási feladatokat végezzünk.

Miért a RabIT-ot válassza

  • A csapatösszetétel mindig rugalmas - Bármikor növelheti vagy csökkentheti a csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.
  • Fő szempont a siker és minőség - Ezek a legfőbb prioritásaink. Minden ügyfél ingyenesen jut minőségbiztosítási és projektmenedzsment szolgáltatásokhoz, ha velünk dolgozik.
  • Nincs hosszú távú kötelezettség - Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor lefagyaszthatja vagy megszüntetheti a projektet.
  • Nincsenek előzetes díjak vagy rejtett költségek - Csak a befejezett, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.
  • Minden az Ön tulajdonában marad - Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.
  • Nem félünk nemet mondani - Mindig számíthat őszinte szakértői véleményünkre a projektjével kapcsolatban. Akkor is, ha nem az amit hallani szeretne.